Tietoa minusta

Olen kasvattanut bichon frise' itä  vuodesta 2008 harrastuspohjalta. Pentueita suunnittelen noin vuoden kahden välein. Olen bishonfrise' rotuyhdistyksen jäsen ja toivon myös kasvateilleni liittymistä jäseneksi. Omat lapseni ovat jo aikuisia ja asuvat omissa kodeissaan, osa perheineen.

Itse olen päiväkodissa töissä, oltuani ensin kotona perhepv.hoitajana 18v. 

Beajoy-koiran haluan olevan ennen kaikkea rakastettu, iloinen perheenjäsen. Tavoitteena on kasvattaa terveitä kauniita koiria, jotka ovat rotuyhdistyksen määritelmän mukaisia. Ilman tuloksia kennel-harrastukseni arviointi on suorastaan mahdotonta, joten luonnollisesti haluan nähdä kasvattiani myös kehissä.

Tämä rotu on hurmaavan kaunis seurakoira, mutta vaatii turkin kunnossa pitoa.  Trimmaamalla säännöllisesti ja pesemällä myös trimmausten  välissä pysyy takki kunnossa ja iho voi hyvin.

Ensimmäinen bichoni Madonna,  on ollut jo vuonna 2003. Madonna ei ollut jalostuskelpoinen, joten haaveet siirtyivät  5 vuotta eteenpäin, jona aikana kävin kasvattajakurssin ja uusi bichoni tuli taloon, Aleksandrian Beloved Beata. 

Beatan eka pentue olikin sitten suuri, 2 poikaa ja 5 tyttöä. Lucy jäi tästä pentueesta kotiin. Jaanalta, Diamellan kennelistä tuli uusi ihana vauva sijoitukseen Lily, Diamella Your Royal Highness,  jolla jatkoin eri linjaa, Beatan linjan jäädessä Lucyn kahteen pentueeseen ja Lycyn lapsen pentueeseen. Nyt minulla on 12 pentuetta takana ja joukkoomme tupsahti tiibetinterrieri tyttö  Chambanya Queen of Hearts 👑 ♥️ Ursula. Janetelle suuri kiitos luottamuksesta.


Luo kotisivut ilmaiseksi!